Budapesti Állatkórház
 
 
 
 

Keresse fel új honlapunkat IDE kattintva!

Rólunk:

A Budapesti Állatkórház több mint 40 éve áll az állattartók szolgálatában. Kezdetben állami állatkórházként, a Fővárosi Állategészségügyi és Élelmiszerellenőrző Állomás részeként, majd 1989 óta önálló gazdálkodású egységként működik.

A Budapest központjában lévő kórház megközelítése mind tömegközlekedéssel (3-as metró, 14-es illetve 1-es villamos) mind gépjárművel (Róbert Károly körút, Lehel u.) könnyű. A kórház udvarán parkolási lehetőség segíti a betegforgalmat.

Kórházunkban 8 állatorvos mellett 7 szakápoló és 1 műtőasszisztens segítségével a hét minden napján, folyamatos nyitva tartással állunk a hozzánk forduló betegek rendelkezésére.

Állatgyógyszertárunkban a legkülönbözőbb állategészségügyi termékek, gyógyszerek mellett állattartással kapcsolatos termékeket, felszereléseket, játékokat, valamint általános és állatorvosi diétás tápokat is forgalmazunk.

Műszeres diagnosztikai egységünk (Echocard) szakorvosa (Dr. Vrabély Tamás) ultrahang vizsgálatokkal, kardiológiai és endoszkópos vizsgálatokkal várja a betegeket. A vizsgálatok előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetéssel, igény szerint akár késő este is történnek. Vizsgálatra bejelentkezni a kórház telefonszámain lehet (350-0361; 350-1166).

Kórházunk ad otthont Közép-Európa első (és a mai napig egyetlen) állatorvosi urolithológiai (húgykövességgel és kapcsolódó húgyúti betegségekkel foglalkozó) laboratóriumának (Budapesti Urolith Centrum). Vezetője Dr. Bende Balázs. A szaklaboratórium szolgáltatását Magyarország egész területéről és külföldről is igénybe veszik a húgyúti betegségekben (húgykövességben) szenvedő betegeket kezelő állatorvosok.

Kutya és macska kozmetikánkban szakképzett kozmetikus munkája révén szépülnek a páciensek. A kozmetikába előzetes bejelentkezés szükséges.

Fejős Mónika 30/3410891

Kutyák és macskák elhelyezését - ha a gazdi elutazik, vagy egyéb okból nem tud gondoskodni átmenetileg kedvencéről - állatorvosi felügyelet biztosításával vállaljuk. Igény esetén célszerű előzetesen érdeklődni az aktuális lehetőségekről a kórház telefonszámain.

  Netstudio Hungary Kft.