Sürgősségi ügyelet

Kutyák és macskák
részére 0-24-ig

Időpontfoglalás
szakrendeléseinkre

IDŐPONTFOGLALÁS ÁLTALÁNOS RENDELÉSEINKRE

A kórház rendje

Kapcsolat

Telefon: +36 1 350-0361 és +36 1 350-1166 (3-as mellék). Telefonvonalaink minden nap a rendelési időben hívhatók, ügyeleti időszakban telefonhívásokat sajnos nem tudunk fogadni. Facebook oldalunkon aktuális, érdekes és fontos információkat osztunk meg az oldal követőivel. Szintén Facebook oldalunkon tesszük közzé a hozzánk került elkóborolt vagy gazdátlan állatokkal kapcsolatos aktuális információkat is. 

Szolgáltatásaink

Általános állatorvosi szolgáltatás, védőoltások, ivartalanítás, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás. Állatorvosi belgyógyászati, sebészeti, szülészeti, baleseti sürgősségi ellátás. Szemészeti beavatkozások (előjegyzés alapján). Laboratóriumi vizsgálatok, műszeres diagnosztikai egység (ultrahang), vérnyomásmérés (előjegyzéssel), állatgyógyszertár, felszerelésbolt, kozmetika, kutya-macska kórházi elhelyezés.

Ügyeleti ellátás

Kutyák és macskák részére az év minden napján 24 órás NON-STOP  állatorvosi ügyeleti ellátást biztosítunk. Rágcsálók, nyulak és egzotikus állatok ellátását csak előjegyzés alapján szakrendelés keretében tudjuk biztosítani. További információ a  “Szakrendelések” menüpont alatt található.

ÉJSZAKAI állatorvosi ügyelet a Budapesti Állatkórházban:

Éjszakai ügyelet minden nap este 20 órától reggel 8 óraig tart, A munkadíjakat éjszaka, hétvégén és munkaszüneti napokon (vizsgálat, műtét stb.) 50%-os munkadíj felárral számoljuk. Az éjszakai ügyeletben a vizsgálati alapdíja mellett éjszakai ügyeleti pótdíjat is fel kell számítanunk. Az éjszakai ügyeleti pótdíj – a vizsgálati alapdíjon felül – +15,000 Ft. Egy általános vizsgálat költsége így az éjszakai ügyeletben 41,000 Ft-tól (vizsgálati díj + éjszakai ügyeleti pótdíj) számítható . Az alkalmazott gyógyszerek, segédanyagok, kiegészítő vizsgálatok illetve műtéti munkadíjak az alapdíj felett kerülnek elszámolásra.

Este 19 és 20 óra között kórházátadás és takarítás zajlik. Ebben az időben előjegyzést nem tudunk kiadni. Előjegyzés nélkül, ebben az időszakban (este 19 és 20 óra között) érkező betegeket a nappali rendelés keretein belül csak korlátozott számban tudjuk fogadni. Előfordulhat, hogy az este 20 óra előtt érkező beteg ellátását már csak az éjszakai rendelés keretében és emiatt az éjszakai rendre vonatkozó díjszabás szerint tudjuk csak vállalni. Ha ebben az időszakban (19 és 20 óra között) érkezik, kérje minden esetben recepciónk tájékoztatását. Javasoljuk, hogy nem sürgős probléma esetén lehetőleg kérjen időpontot a nappali rendelésre.

Műtéti felvétel, ambuláns rendelés és betegkiadás

2020. március 30-tól a műtéti felvétel, ambuláns rendelés és betegkiadás előzetes időpont egyeztetéssel történik. A nappali műszak és díjszabás minden nap 8-20-ig van, éjszakai ügyelet 20-8 között.

További, műtétekkel kapcsolatos információ, és altatásos beavatkozás előtt kitöltendő és aláírandó tájékoztatást és kockázatelismerést tartalmazó dokumentumunk letölthető.
Bővebb információ →

Szájhigiénés beavatkozások, fogkőeltávolítás esetén használatos speciális tájékoztató és kockázat elismerő dokumentum pedig itt érhető el.
Bővebb információ →

A betegek látogatása sajnos nem lehetséges intézményünkben!
A koronavírus elleni védekezés miatt speciális szabályok kerültek bevezetésre. Az aktuális tájékoztató letölthető!
Bővebb információ →

Parkolás

Parkolónkba behajtás a Lehel utcai oldalról történik.
Kihajtani csak az épület mögött kialakított új kijáraton lehet a Hun utca felé.
Kérjük figyeljék a forgalmi jelzéseket.