SÜRGŐSSÉGI ÜGYELET

Kutyák és macskák részére
0-24-ig

IDŐPONTFOGLALÁS SZAKRENDELÉSEINKRE

IDŐPONTFOGLALÁS
ÁLTALÁNOS RENDELÉSEINKRE

Recepciónkon minden nap 8-20 óráig
+36 1 350 0361, +36 1 350 1166

BUDAPESTI
ÁLLATKÓRHÁZ

Budapest, 1135 (XIII. kerület)
Lehel u. 43.

Állatorvos, állatkórház éjjel-nappal Budapesten

0-24-ig!
A rendelés kutya és macskapáciensek részére biztosított.

Rágcsálók, nyulak és egzotikus állatok ellátását csak előjegyzés alapján
szakrendelés keretében tudjuk biztosítani

Ambuláns rendelésre hétköznapokon napközben előzetes időpontfoglalás szükséges!  

FONTOS! Az emberi korona vírus (COVID-19) járvány miatt kórházunkban is járványvédelmi intézkedésekre került sor. Ezek érintik a betegforgalmat és működési rendünket is. A járványhelyzet és a kórház kapacitásának függvényében az intézkedések változhatnak, ezért kérjük látogatása előtt mindenképp informálódjon az aktuális helyzetről. A tájékoztatók letölthetők:

1, Tájékoztató a kórházba felvett betegekkel kapcsolatos tudnivalókról. Tájékoztató letölthető →

2, Nappali rendelésre előzetes időpont egyeztetés szükséges
Tájékoztató letölthető 

Hétköznapokon a tervezett műtétekre és a nappali ambuláns rendelésre is időpontfoglalás szükséges.

A rendkívüli helyzetre tekintettel munkarendünk változott. Minden nap 7-8 között fertőtlenítés, 8-9 között műtéti beteg felvétel (hétköznap és előjegyzés szükséges), 9-13 ambuláns rendelés (időpont egyeztetés szükséges), 13-14 fertőtlenítés, 14-19 ambuláns rendelés (időpont egyeztetés szükséges) és műtétes betegek kiadása (a felvételkor előre egyeztetett időpontban) 19-20 fertőtlenítés. 20-8 éjszakai ügyelet csak sürgősségi beteg ellátás.

Kapcsolat

Kórház rendje

Parkolás

Parkolónkba behajtás  a Lehel utcai oldalról történik. Kihajtani csak az épület mögött kialakított új kijáraton lehet a Hun utca felé.
Kérjük figyeljék a forgalmi jelzéseket.

Kapcsolat

Telefon: +36 1 350-0361 és +36 1 350-1166 (3-as mellék). Telefonvonalaink minden nap a recepció nyitvatartása alatt hívhatók, ügyeleti időszakban telefonhívásokat sajnos nem tudunk fogadni. Facebook oldalunkon aktuális, érdekes és fontos információkat osztunk meg az oldal követőivel. Szintén Facebook oldalunkon tesszük közzé a hozzánk került elkóborolt vagy gazdátlan állatokkal kapcsolatos aktuális információkat is.

Szolgáltatásaink

Általános állatorvosi szolgáltatás, védőoltások, ivartalanítás, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás. Állatorvosi belgyógyászati, sebészeti, szülészeti, baleseti sürgősségi ellátás. Szemészeti és fogászati beavatkozások (előjegyzés alapján). Laboratóriumi vizsgálatok, műszeres diagnosztikai egység (ultrahang, endoszkóp), vérnyomásmérés (előjegyzéssel), állatgyógyszertár, felszerelésbolt, kozmetika, kutya-macska kórházi elhelyezés.

Ügyeleti ellátás

Kutyák és macskák részére az év minden napján 24 órás NON-STOP  állatorvosi ügyeleti ellátást biztosítunk. Rágcsálók, nyulak és egzotikus állatok ellátását csak előjegyzés alapján szakrendelés keretében tudjuk biztosítani. További információ a  “szakrendelések” menüpont alatt található.

ÉJSZAKAI állatorvosi ügyelet a Budapesti Állatkórházban:

Éjszakai ügyelet minden nap este 20 órától reggel 8 óraig tart, A munkadíjakat éjszaka, hétvégén és munkaszüneti napokon (vizsgálat, műtét stb.) 50%-os munkadíj felárral számoljuk. Az éjszakai ügyeletben a vizsgálati alapdíja mellett éjszakai ügyeleti pótdíjat is fel kell számítanunk. Az éjszakai ügyeleti pótdíj – a vizsgálati alapdíjon felül – +15,000 Ft. Egy általános vizsgálat költsége így az éjszakai ügyeletben 41,000 Ft-tól (vizsgálati díj + éjszakai ügyeleti pótdíj) számítható . Az alkalmazott gyógyszerek, segédanyagok, kiegészítő vizsgálatok illetve műtéti munkadíjak az alapdíj felett kerülnek elszámolásra.

Este 19 és 20 óra között kórházátadás és takarítás zajlik. Ebben az időben előjegyzést nem tudunk kiadni. Előjegyzés nélkül, ebben az időszakban (este 19 és 20 óra között) érkező betegeket a nappali rendelés keretin belül csak korlátozott számban tudjuk fogadni. Előfordulhat, hogy az este 20 óra előtt érkező beteg ellátását már csak az éjszakai rendelés keretében és emiatt az éjszakai rendre vonatkozó díjszabás szerint tudjuk csak vállalni. Ha ebben az időszakban (19 és 20 óra között) érkezik, kérje minden esetben recepciónk tájékoztatását. Javasoljuk, hogy nem sürgős probléma esetén lehetőleg kérjen időpontot a nappali rendelésre.

Műtéti felvétel, ambuláns rendelés és betegkiadás

A műtéti felvétel, ambuláns rendelés és betegkiadás előzetes időpont egyeztetéssel történik. 

További, műtétekkel kapcsolatos információ, és altatásos beavatkozás előtt kitöltendő és aláírandó tájékoztatást és kockázatelismerést tartalmazó dokumentumunk letölthető.
Bővebb információ →

Szájhigiénés beavatkozások, fogkőeltávolítás esetén használatos speciális tájékoztató és kockázat elismerő dokumentum pedig itt érhető el.
Bővebb információ →

A betegek látogatása sajnos nem lehetséges intézményünkben!
A koronavírus elleni védekezés miatt speciális szabályok kerültek bevezetésre. Az aktuális tájékoztató letölthető!
Bővebb információ →

Instagram

Éjszakai ügyelet

Kedves Gazdik!

Kórházunkban jelenleg éjszakai
ügyelet működik!

Éjszakai ügyelet: H-V:
20:00-08:00
Hétvégi ügyelet: Szo-V:
08:00-20:00

Kórház rendje

Scroll to Top
IDŐPONT FOLALÁS
Loading...

Éjszakai ügyelet

Kedves Gazdik!

Kórházunkban jelenleg éjszakai
ügyelet működik!

Éjszakai ügyelet: H-V:
20:00-08:00
Hétvégi ügyelet: Szo-V:
08:00-20:00

Kórház rendje

Hamarosan elérhető
időpontfoglalási rendszerünk

Kedves Gazdik!

Az időpontfoglalási rendszerünk jelenleg még fejlesztés alatt áll, elkészüléséig még szíves türelmüket kérjük!
Addig is időpontfoglalásra személyesen vagy telefonon van lehetőség.

Telefonszámaink:
+36 1 350 0361
+36 1 350 1166

Kórház rendje