Sürgősségi ügyelet

Kutyák és macskák
részére 0-24-ig

Időpontfoglalás
szakrendeléseinkre

IDŐPONTFOGLALÁS ÁLTALÁNOS RENDELÉSEINKRE

Fizioterápiás ellátás

Dobrovitz Szabrina

(változó napokon)

Dobrovitz Szabrina

Bemutatkozás

Dobrovitz Szabrina vagyok, 2020 szeptembere óta ápoló vagyok itt a kórházban.

Korábban, éveken át önkénteskedtem egy szentendrei menhelyen és mindig is szenvedélyesen kötődtem az állatokhoz.

A fizioterapeuta képzés mellett döntöttem, hogy segíthessek a betegek rehabilitációjában és szélesebb szakmai területre tereljem figyelmemet. Sürgősségi ellátásunk kapcsán gyakran találkozom traumából adódó esetekkel és fontosnak tartom, hogy a betegek nálunk rehabilitálódjanak, a megfelelő állatorvosi beavatkozások, kezelések után.

Saját idősödő kutyusom mozgásszervi panaszai is inspiráltak arra, hogy mélyebben belevágjak a fizioterápia világába és segítsek az állatoknak a jó kondíciójuk visszanyerésében, illetve megtartásában.

2023-ban sikeres vizsgát tettem a Vetrehab Kutya-fizioterapeuta képzés keretein belül, 2024 januárjában pedig a központi vizsgát is teljesítettem.

Hosszú távú célom, hogy népszerűsítsem a fizioterápiát az állatgyógyászati szakmában, és azt szeretném elérni, hogy a gazdik és a szakemberek körében is elterjedjen a megelőzés
fontossága.

 

Hogyan zajlik az első időpont?

Első alkalommal egy állapotfelmérést végzek, mely során elkészítem az előzetes terápiás tervet, mely szerint dolgozunk majd, hogy a pácienst a megfelelő kezelésben részesítsem.

A kezelésekre előzetes időpontfoglalás és szakorvosi leletek előzetes elküldése szükséges.