Karácsonyi és szilveszteri nyitvatartás

2022. december 24, 25, 26-án valamint 2022. december 31, és 2023. január 1-jén, munkaszüneti munkarend szerint, alapvetően kutyák és macskák részére biztosítunk sürgősségi ügyeleti ellátást a Kórház területén, illetve fogadjuk azokat akik folyamatos, napi jellegű ambuláns kezelés alatt állnak.

A rendelőben napközben két állatorvos és két asszisztens, valamint egy recepciós, éjszaka egy állatorvos és egy ápoló teljesít szolgálatot. Telefonhívásokat csak a recepció nyitvatartása alatt tudunk fogadni. A betegeket érkezési vagy sürgősségi sorrendben fogadjuk a rendelőben. Időpontfoglalás ebben az időszakban nem lehetséges.  Az orvosok ügyeleti leterheltsége miatt telefonos információadásra a szokásosnál kevesebb lehetőség van ebben az időszakban. Ugyanakkor recepciósaink megpróbálnak minden felmerülő kérdésben segíteni.

A jelzett napokon a nappali szolgáltatási díjak átlagosan 26,000 Ft-tól számíthatók.

FIGYELEM! December 24-én 14 órától, 25, 26, 31-én és 2023. január 1-jén 18 órától, másnap reggel 8-ig, a munkaszüneti napi esti ügyeleti munkarend szerint működünk. Ez azt jelenti, hogy a mindenkori vizsgálati alapdíj felett + 15,000 Ft ügyeleti pótdíjat is felszámítunk. Egy átlagos vizit alap díja tehát ebben az időszakban 26,000 Ft alapdíj +15,000 Ft ügyeleti díjtól számítható!

A vizit  alapdíja nem tartalmazza a szükséges kiegészítő vizsgálatok (RTG, UH, labor tesztek) az alkalmazott altatószerek, gyógyszerek, orvosi segédanyagok és orvosi munkadíjak (pl. műtéti munkadíj, szaktanácsadás stb.) költségeit. Ezek a vizit alapdíja felett kerülnek elszámolásra. A műtéti munkadíjak az ügyeleti időszakban 50%-os ügyeleti felárral kerülnek elszámolásra. Ebben az időszakban az utókezelések, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás illetve védőoltás beadások esetén is ügyeleti pótdíj (nappal+7,000 Ft, éjszakai ügyeletben +15,000 Ft) terheli a szolgáltatási díjakat.

RTG vizsgálat és sürgősségi laborvizsgálatok folyamatosan rendelkezésre állnak az ügyeleti időszakban is. Rutin laborvizsgálatokat kórházi laboratóriumunkban minden nap végzünk. A laborvizsgálatok díját – a hétvégi díjszabásnak megfelelően –  3,000 Ft felár terheli.

Gyógyszertárunk december 24-én 9-14 óráig, minden további ügyeleti napon reggel 9-től este 19 óráig tart nyitva.

megosztás:

további híreink